Tuesday, February 16, 2016

Khasiat Minyak Lintah Gunung Asli - Terbukti Berkesan


Kenapa MLTGA??

Minyak Lintah Tradisi Gunung Asli...MEMANG POWER!!! - Merupakan alternatif perubatan tradisional sejak berabad-abad yang lampau. Minyak Lintah Gunung ini telah diolah dengan herba terpilih sehingga menjadi Minyak Lintah Gunung Asli Terbaik. Tanpa bahan kimia dan pengawet. Minyak ini suci serta semula jadi dan TIADA KESAN SAMPINGAN serta amat mustajab untuk LELAKI Lemah Tenaga Batin.

KHASIAT UTAMA MINYAK LINTAH GUNUNG:-
Bertindak Dengan Serta-Merta (KETEGANGAN) Dalam Masa 15-30 Minit Sahaja (InsyaAllah).

Menjadikan ZAKAR Anda:-
BESAR!!PANJANG!!KERAS!!TEGANG!!ANJAL!!TAHAN LAMA..

Juga Sesuai Untuk:
1].ZAKAR Tunduk KeBawah (Patah Tandan).
2].ZAKAR Bengkok.
3].Memperbetulkan Urat-Urat ZAKAR Yang Tersumbat.
4].Melambatkan keluar mani

~!!MEMANG POWER!!MEMANG POWER!!MEMANG POWER!!~

KHASIAT LAIN:-
1]. Merawat Penyakit Strok.
2]. Lumpuh.
3]. Sakit Pinggang @ Lenguh-Lenguh.
4]. Mengembalikan Kesegaran Pada Urat Sarat dan Melancarkan Peredaran Darah.

Pati minyak urutan turun temurun. INSYAALLAH selamat dan tiada sebarang kesan sampingan. Di rumus secara tradisional bagi merawat masalah saiz ZAKAR dan mengawal Ejakulasi Pra-Matang. Besar, Teguh dan Berkuasa, Membesarkan, Memanjangkan, Mengawal Ejakulasi Pra-Matang Tegang dan Kuat.

Bila sebut Pati Minyak, ianya tentulah ASLI dan tidak dicampur dengan sebarangan bahan-bahan yang lain. Jadi keTULENannya menjadikan dia efektif dan sering menjadi Sebutan ramai bagi mereka memerlukannya.

Pati Minyak Lintah bukan sahaja untuk merawat KELAKIAN anda, tapi memperhebatkan lagi Kejantanan Anda Diranjang. Kehebatan anda ini bakal mengubah fenomena kasih sayang isteri anda terhadap anda.

Penggunaan Urutan Menggunakan Pati Lintah - ini sangat baik dan anda boleh mengawal waktu ‘PERMAINAN’ sebaik mungkin. Serapan dari Pati Lintah ini membetulkan semula kedudukan Salur-Salur Darah dan Saraf-Saraf yang SENSITIF.

CARA GUNA PAKAI:~
1]. Bagi Yang Pertama kali menggunakan MLTGA ini, Urut secara menyeluruh pada seluruh bahagian Zakar (elak terkena lubang), untuk 3 - 7 hari berturut-turut, selama tempoh ini elakkan bersama untuk tempoh bertenang & rawatan. Urut Selama 15 ~ 30 minit sekali Urut. Terbaik lakukan sebelah malam lalu dibiarkan kering sendiri agar ramuan dapat meresap sempurna kedalam kulit. Basuh keesokan harinya.
2]. Urutlah atau Usap Zakar anda sejenak (Ikut Lampiran Yang Disediakan) agar penyerapan lebih sempurna selama 15 - 30 min setiap kali urutan.
3]. Setelah 30 minit selepas urutan, cucilah Zakar anda dengan sabun dan bilas hingga bersih. Sebelum Melakukan Hubungan Intim.
4]. Untuk kesan yang terbaik juga disarankan lakukan urutan sekali seminggu min. sebagai rawatan (Maintenance) seperti kita menjaga anggota badan kita yang lain. Insyaallah Sekiranya kerap dirawat dengan MLTGA ini akan menghasilkan kesan yang luar biasa pada Zakar anda.

Note:~
Sekali penggunaan MLTGA ini, khasiatnya dapat bertahan sehingga 5 jam selepas dicuci & dibasuh. Hubungan intim dapat dilakukan setelah 30 Minit ~ 5 Jam selepas dicuci.

PERKARA YANG PERLU DIAMBIL KIRA;~
1]. Proses urutan MLTGA ini akan dapat dirasai sempurna serapannya jika dilakukan didalam ruang bilik yang tidak terlalu panas (terbaik ruangan beraliran udara sempurna).
2]. Simpan Minyak Lintah di tempat yang Kering dan Sejuk, serta tutup botol dengan rapat. Ini Kerana MLTGA diperbuat sejara semulajadi.
========================================

::[PETUA UNTUK MEMBESARKAN ZAKAR]::
1]. Seeloknya Mengurut Zakar Dilakukan Pada Sebelah Malam Atau Awal Pagi..Sapukan MLTGA ini Pada Tapak Tangan dan Gosok Dengan Laju Untuk Memanaskannya.

2]. Tarik Nafas Dalam-dalam. Kemutkan Dubur, Genggam Pangkal Batang Zakar Dengan Tangan Kanan Menggunakan Ibu Jari dan Jari Telunjuk.

3]. Lurutkan Batang Zakar Itu Membawa Tangan Ke Hujung Zakar Tapi Hendaklah Anda Berhenti Bila Sampai Ke Takuk Zakar. Dengan Cara Ini, Anda Menghantar Lebih Banyak Darah Ke Dalam Kepala Zakar dan Dikunci Tenagannya Oleh Cengkaman Tangan Tadi. Tahan Nafas Selama 7 Kiraan Sambil Mengekalkan Cengkaman Itu. Kemudian Lepaskan.

4]. Lenturkan Batang Zakar Ke Arah Paha Kanan Dubur. Kemudian Lepaskan Lenturan Itu. Lakukan Sebanyak 21 Kali.

5]. Lenturkan Batang Zakar Ke Arah Paha Kiri Dubur. Kemudian Lepaskan Lenturan Itu. Lakukan Sebanyak 21 Kali.

6]. Pegang Kepala Zakar, Pusingkan Zakar Mengikut Jarum Jam Sebanyak 21 Pusingan. Kemudian Lakukan Yang Sama Pada Arah Berlawanan Jarum Jam.

P/S: Lihat Perubahan Pada Zakar Anda Pada Hari Ke-7, Ke-14, Ke-21 dan hari ke-40. Sebaik-Baiknya Ukur Zakar Anda Terlebih Dahulu Sebelum Memulakan Urutan Ini.
======================================

::[TUJUAN URUT ZAKAR]::
1]. Untuk Membesarkan dan Memanjangkan Zakar. Menurut Ilmu Tabib Cina, Zakar Boleh Ditambah Saiz Sehingga 1-2 Inci. Namun Rawatan Urut Melayu Dalam Kitab Tajul Muloq dan Kitab-Kitab Arab mencatatkan Bahawa Saiz Boleh Ditambah Sehingga 4 Inci. Malahan Ahli Yoga India Ada Yang Mampu Memanjangkan Zakar Sehingga 14 Inci!!.

2]. Bagi Mengubati Tanda-Tanda Awal Penyakit Mati Pucuk dan Lemah Tenaga Batin.

3]. Untuk Mengatasi Masalah Pancutan Awal atau Ejakulasi Pra-Matang.

4]. Untuk Meningkatkan Keampuhan dan Keupayaan Zakar, Supaya Zakar Anda Menegak Lebih Tegar dan Galak, Condong Ke Atas dan Timbul Urat-Urat Zakar Serta Kepala Zakar Kembang Dengan Garang Seperti Singa Apabila Menghadapi Isteri Ketika Persetubuhan.

5]. Untuk Meningkatkan Gejolak Nafsu Terutama Kepada Sang Suami (Tanpa Mengeluarkan Air Mani) Sambil Melambatkan Kayuhan Ketika Berdayung.

6]. Sebagai Latihan Untuk Menghadapi Situasi Sebenar Persetubuhan. Urut Batang Dengan Latihan Pernafasan Tertentu Boleh Membantu Lelaki Mengawal Ngilu Semasa Persetubuhan Sebenar dan Mengawal Pancutan.
========================================

::[INFO TAMBAHAN KHASIAT TERAPI LINTAH]::
Doktor-Doktor di German (Kebanyakan Hospital) banyak menggunakan Terapi Lintah untuk kaedah rawatan. Kira-kira 250.000 ekor Lintah digunakan untuk mengatasi pendarahan. Selain itu Lintah juga dimanfaatkan dalam pembedahan plastik. Kaedah rawatan dengan Lintah ini merupakan kaedah tradisional dari abad pertengahan yang lampau. Pada masa itu pesakit yang mengalami masalah pada sendi lutut akan merasa lebih baik setelah menempelkan Lintah pada lukanya selama beberapa minggu. Hasil kajian yang dilakukan para penyelidik di German membuktikan bahawa Lintah diakui mampu mengubati rasa sakit dan juga radang. Bahkan pesakit yang menderita Osteatritis juga mampu disembuhkan menggunakan terapi Lintah. Penelitian yang dipimpin Dr Gustav Dobos di klinik Essen-Mitte, German melakukan experimen terhadap 10 pesakit dengan rata-rata usia 68 tahun keatas. 

Kebanyakan pesakitnya menderita sakit lutut untuk yang enam tahun lebih. Kaedahnya: Empat ekor Lintah di tempelkan pada lutut yang sakit dan dibiarkan selama 1 jam 20 minit. Rasa sakit diukur tiga hari sebelum rawatan dilakukan dan 28 hari setelah selesainya rawatan. Kesan dari rawatan ini dianalisa selepas 24 jam kemudian, tetapi mampu dipastikan hasilnya setelah empat minggu. Dalam laporannya, para pesakit mengaku rasa sakit mereka berkurang akibat dari gigitan Lintah tersebut. Dan hebatnya, tidak ada kesan samping, contohnya Infeksi dan sebagainya.

Beliau yang juga menulis di jurnal Annals of the Rheumatic Diseases, Dobos menyatakan: “Kami nyatakan bahawa hasil dari penelitian ini sangat luar biasa. Rawatan dengan Kaedah Terapi Lintah ini mampu menghilangkan rasa sakit secara total setelah tiga hari dan meningkat empat minggu kemudian”.

Lintah juga digunakan sebagai salah satu penyembuh serba guna. Haiwan ini mampu dimanfaatkan oleh pesakit Skizofrenia maupun Depresion, juga untuk merangsang mata, mengempiskan lidah bengkak dan meringankan sakit usus serta pendarahan. Banyak juga kaum wanita dan gadis remaja menggunakan Terapi Sedut Lintah untuk terapi kecantikan. Terutama untuk menyembuhkan jerawat, jeragat, kedutan wajah. Sehingga kulit wajah menjadi bersih dan tegang anjal.

Darah merupakan sumber Tenaga manusia untuk hidup, jika darah rosak, maka berkuranglah Tenaga serta daya tahan tubuhnya.

Selain itu Kaedah Rawatan Terapi Lintah Juga Dipercayai Bole Merawat:~
1]. Stroke.
2]. Diabetik Basah / Kering.
3]. Tyroid.
4]. Canser dan Tumor.
5]. Darah Tinggi & Migraine.
6]. Loya-loya.
7]. Kolesterol.
8]. Kebas-kebas.
9]. Reumatik.
10].Beguk.
11].Gangguan seksual.
12].Sakit pinggang.
13].Gatal – gatal.
14].Cedera otot / Saraf terjepit.
15].Jantung Koroner & Darah Sumbat diotak.
16].Pembuluh Darah Menyempit.
17].Melancarkan sumbatan dan gumpalan darah yang lama.
18].Mencairkan pembekuan darah di kepala/otak & disaraf halus. 
19].Telinga dan Retina Mata.
20].Melancarkan bekalan oksigen dan nutrisi dalam darah.

No comments:

Post a Comment